Количка

Свържи се с нас: 0882 517 000
languageuserbg@gmail.com

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

Прегледайте

Имате нужда от съдействие?

Свържете се с нас: 0882 517 000

Социални мрежи

Помощ

Прочетете отговорите на най-често задаваните въпроси.

Най-често задавани въпроси

Поръчки и доставка

Разработката на учебните и спомагателните ни езикови материали е дълъг, времеемък и взискателен процес.

Изисква проучване на съвременните тенденции, изследване на множество граматически и лексикални единици, професионален езиковедски поглед на педагози и психолози, филолози и литературоведи, редактори и коректори.

Към това прибавяме и модерна визия, сътворена от даровити дизайнери, илюстратори и страньори, адаптирана специално според нуждите на съдържанието на съответния артикул.

Всички нови издания книжни материали предлагат като допълнение и аудио записи, видеа, онлайн упражнения, за които се трудят и филмови аниматори, актьори – озвучители, програмисти, преподаватели с дългогодишна практика.

Като резултат от усърдието на целия екип получаваме познавателни материали с изключително високо качество, стойностни и препоръчвани от голямо множество потребители и особено от читатели и преподаватели. 

До или под всеки продукт е посочена неговата цена. Кликнете върху категорията и подкатегорията, които Ви интересуват, скролнете надолу и ще Ви излезе списък с продукти. Там ще видите и цените. 

Цените са специално адаптирани към българския пазар, за да могат да бъдат максимално достъпни и адекватни спрямо българския потребител.

Цените на куриерските ни услуги са според тарифите на Спиди. Те се определят според тежестта и размерите на пратката. По време на процеса на поръчка в сайта, след въвеждане на начин за закупуване и ардес за доставка, Ви излиза и съответно приблизителната цена на услугата. Ако държите да знаете предварително точната стойност, моля, отбележете го като коментар при поръчката или информирайте служителя, който се свързва с Вас в последствие. 

Опциите за доставка са:
– доставка до машина/автомат на Спиди (най-евтино),
– доставка до офис на Спиди (средна цена),
– доставка до адрес (най-висока, но все пак достъпна цена).

Цените на куриерските ни услуги са според тарифите на Спиди. Те се определят според тежестта и размерите на пратката. По време на процеса на поръчка в сайта, след въвеждане на начин за закупуване и ардес за доставка, Ви излиза и съответно приблизителната цена на услугата. Ако държите да знаете предварително точната стойност, моля, отбележете го като коментар при поръчката или информирайте служителя, който се свързва с Вас в последствие. 

Опциите за доставка са:
– доставка до машина/автомат на Спиди (най-евтино),
– доставка до офис на Спиди (средна цена),
– доставка до адрес (най-висока, но все пак достъпна цена).

Стандартно поръчката на налични бройки се обработва до 2 работни дни. Традиционно всяка поръчка се задвижва, след като се потвърди предварително по мейл или телефон. Поръчките се обработват до обяд или най-късно – до ранния следобед. Това означава, че поръчка, заявена в по-късните часове на деня, може да се придвижи към куриер на следващия ден и да пристигне на по-следващия, т.е. за 2 дни. 

В периодите около празници е възможно забавяне както при обработване на поръчката, така и при доставянето от куриер. 

При продукти със забавена доставка срокът за доставка е между 2 и 8 седмици, а понякога може и по-бързо.
За ЗИМНИТЕ ПРАЗНИЦИ направете заявка преди 1 ДЕКЕМВРИ, за да сте сигурни, че ПОДАРЪЦИТЕ ще са при Вас навреме.
При поръчка на големи количества/ голям брой, срокът за доставка се скъсява, т.е. ще получите по-бързо продуктите. Складове имаме в България, Италия, Полша. За доставки на продукти, намиращи се извън страната, е необходимо техническо време за придвижване. След като направите поръчката, ще се свържем с Вас, за да Ви информираме кога можете да я очаквате.

В редки случаи даден продукт не се преиздава. Тогава можем да Ви предложим актуална алтернатива с подобно съдържание. Ако продуктът е в печат/ производство, то със сигурност ще можем да Ви го предоставим.

Препоръчваме Ви да разглеждате и актуалните ни каталози за настоящата година, тъй като всичко, посочено в тях, е в наличност по складовете ни.

Заповядайте и на място, адресът ни е:
София 1712
ж.к. Младост-3
бул. Александър Малинов 57

Благодарни сме за всякакъв тип обратна връзка. Не се колебайте да ни информирате, ако се срещнете с какъвто и да е технически проблем или ако имате предложения за по-добро оформление на някоя функция в сайта в полза на удобството на всеки потребител. 

Можете да ни пишете на languageuserbg@gmail.com или на .

Да, това е напълно възможно, ако продуктът все още се произвежда/ преиздава. 

Срокът за доставка на неналични продукти, за които е изяснено, че  могат да Ви бъдат доставени, е между 2 и 8 седмици. 

Колкото по-голям е броят и по-висока е стойността на артикулите, които желаете да поръчате (над 400лв), толкова по-вероятно е те да бъдат доставени в по-кратък срок.

В много редки изключения, при неналични бройки в печатниците и непредвидено транспортно забавяне, срокът може да надвиши посочения. 

Ако се интересувате от единични бройки, известете ни, за да Ви имаме предвид и да Ви държим в течение, когато разполагаме с тях. 

Свържете се с нас за консултация при интерес или колебание, като ни пишете на languageuserbg@gmail.com или на .

Това означава, че за да Ви доставим конкретния продукт, ще са необходими повече от двата стандартни дни за доставка.

Срокът за забавена доставка е от 2 до 8 седмици, а понякога се случва и по-бързо.

При поръчка на големи количества на стойност над 400 лв, срокът за доставка се скъсява, стига продуктите да са вече излязли от печат и чакащи своя бъдещ притежател в складовете ни.  

В редки случаи даден продукт не се преиздава. Тогава можем да Ви предложим актуална алтернатива с подобно съдържание. Ако продуктът е в печат/ производство, то със сигурност ще можем да Ви го предоставим.

Препоръчваме Ви да разглеждате и актуалните ни каталози за настоящата година, тъй като всичко посочено там е в наличност по складовете ни. Можете и да ни пишете или просто направете поръчка и ние ще Ви уведомим за срока и наличностите.

Доставяме до всички населени места на територията на България чрез куриерска фирма Спиди.

Ако живеете в малко населено място, то е възможно куриерът да минава по-рядко оттам, поради което е вероятно да се забави доставката до Вас. 

Статуса на поръчката си може да следите в ”Моят профил” в секция ”Поръчки”.

След приемането на поръчката ще получите мейл или обаждане от нас за потвърждаване на поръчката.

Създаването на профил е автоматично, при създаване на поръчка.

На електронната Ви поща ще получите мейл с всичко необходимо, за да влезете в профила си.

Ако куриерът все още не се е свързал с Вас, можете да ни се обадите или да ни пишете, за да проверим възможността за промяна на адрес.

При потеглила поръчка, ако не сте на адрес, или ще получите обаждане за уговорка за доставка в друг момент, или артикулите ще Ви чакат в най-близкия офис на куриерската фирма. 

С цел повишаване сигурността на пазаруване нашият сайт НЕ съхранява чувствителна информация като номер на дебитна или кредитна карта. Разплащанията чрез карта се извършват от наши партньори, които гарантират сигурността на данните Ви.

Всички поръчки биват внимателно опаковани в хартиени пликове или в картонени кутии.

В зависимост от броя и обема на продуктите, те ще бъдат доставени в един или повече пликове или кутии, като по-обемни празни въздушни пространства се запълват с найлонен или хартиен материал. По този начин се гарантира сигурността на артикулите при транспортиране.

Ако се налага да смените продукт

Връщане и замяна

Предлагаме улеснена процедура по връщане и замяна на продукта ни. Имайте предвид, че ако продуктът, който искате да замените, е специално персонализиран за Вас, то не може да организираме връщане.

Връщане: Върнатият продукт трябва да е в състоянието на получаване. При налични щети, като доказателство за вида му служат снимки, които Вие заснемате при отваряне на продукта -файловете на снимките трябва да са с дата и час, съответващи на до 24 часа след получаване и отваряне на продукта. Снимките ни изпращате с информация за връзка с Вас в срок не по дълъг от 7 дни след получаването.

Замяна: Когато се свържете с нас, ще Ви уведомим дали и в какъв срок можем да Ви доставим новия продукт, ако старият отговаря на изискванията за подмяна. За да обработим връщането, е необходимо да пуснете обратната пратка в срок от 7 дни от момента на получаване. 

Ако имате конкретни въпроси, не се притеснявайте да ни се обадите или оставите телефона си с кратък и ясен текст и ние ще се свържем с Вас.

Ако сте уверени, че сме объркали поръчания продукт, то моля да ни извините за неудобството.

Пишете ни или се свържете се с нас по телефона и ще уговорим бърза замяна на продукта.

При подобни случаи веднага -при доставка или приемане на поръчката- уведомете куриера, който трябва да състави протокол за повредата.

Свържете се с нас, за да изпратим междувременно друг продукт, след изясняване на щетите. 

Прочетете също въпроса: Каква е политиката ви за връщане и замяна?

Може да заявите връщане на пратка, като ни пишете през формата за контакт. 

Моля там да отбележите номер на поръчка.

Независимо дали доставката на пратката е била с безплатна доставка или платена от Вас, връщането е за Ваша сметка.

За всякакви въпроси може да се обръщате към нас през формата ни за контакт, на e-mail languageuserbg@gmail.com или по телефона на номер 0882 517 000.

Ако сте въвели некоректен адрес за доставка, моля да се свържете с нас по телефона или ни пишете във формата за контакт.

Ако куриерът все още не е взел пратката от нас, то няма да има забавяне при получаването ѝ.

Разбира се. Имайте предвид, че трябва да ни известите за решението си преди 13:00 часа на същия ден, в който е направена поръчката.

Ако сте направили поръчка след 13:00 и тя не е изпратена, то имате време да ни уведомите до следващия ден, отново преди 13:00.

Ако сте въвели грешен или несъществуващ адрес, най-вероятно ще се свържем с Вас още преди пратката да потегли. Докато не отговорите за изясняване на адреса, стоката подлежи на продажба на други, проявили интерес. 

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

Лесна и бърза заявка

с доставка до 2 дни на налични продукти

Гарантирано качество

на всички предлагани материали

100% сигурно плащане

с наложен платеж при доставка или в брой на място