Количка

Свържи се с нас: 0882 517 000
languageuserbg@gmail.com

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

Прегледайте

Имате нужда от съдействие?

Свържете се с нас: 0882 517 000

Социални мрежи

работно време

Изложбена зала: 09:30-18:30

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК

свържете се с нас


languageuserbg@gmail.com
Телефон: 0882 517000
Връщаме обаждания при първа възможност.

Отговори на най-задавани въпроси

Често задавани въпроси

В зависимост от предпочитанията Ви, има два начина да се свържете с нас:

  1. Може да ни пишете във формата за контакт или на мейл order@languageuser-bg.com или на languageuserbg@gmail.com
  2. Може да използвате и телефона за контакт.

И в двата случая ще се радваме да бъдем полезни.

Стандартно поръчката на налични продукти се обработва до 2 работни дни, като в периодите около празници, е възможно забавяне както при обработване на поръчката, така и при доставянето от куриер.

При продукти със забавена доставка / понастоящем неналични в местния ни склад срокът за доставка варира между една седмица и два месеца. При заявка на големи количества срокът се скъсява.

При всички случаи не се колебайте да изпратите запитване.

След като направите поръчка/ заявка, се свързваме с Вас, за да Ви информираме кога можете да я очаквате.

Доставяме до всички населени места на територията на България. 

Ако живеете в малко населено място, то е възможно куриерът да минава по-рядко от там, което вероятно ще забави доставката до Вас. 

Да, можете да изпратите заявка за всеки един продукт, който откриете в каталозите за настоящата година. Ще се свържем с Вас и ще Ви информираме кога може да бъде доставен. 

Дори и на даден продукт да изписва “Изчерпан”, не се колебайте да ни пишете за консултация за наличности и възможност за закупуване.

В редки случаи даден продукт не се предлага повече. Тогава ще Ви запознаем със съдържанието на най-близкия подобен продукт, който да удовлетворява максимално търсенията Ви.

Работим само в делнични дни.

Изложбената зала е отворена за посетители на място от 9:30 до 18:30.

Препоръчваме Ви да се обадите или да ни пишете по мейл предварително, за да се уговорим за свободен за нас и удобен за Вас ден и час, за да подготвим на място продуктите на Вашия интерес, които биха Ви свършили най-добра работа.

Имейли можете да ни пишете по всяко време.
За телефонни обаждания – при първа възможност връщаме обаждане. Работното време на телефонните ни оператори е плаващо.

Ако имате профил, създаден в стария ни сайт, т.е. в сайта отпреди да обновим платформата си през септември 2022, моля, направете нова регистрация, въвеждайки старите си данни. Прощавайте при евентуално създадено неудобство. 

Ако не желаете да подновявате профила си, можете да пазарурате и БЕЗ предварителна регистрация.

Ако желаете да се регистрирате, то при процеса на нова покупка можете да създадете нова регистрация, като кликнете на съответното място:
При следваща поръчка от сайта кликнете на квадратчето Регистрация на профил в сайта? и въведете данните си във всички задължителни полета. Ще получите имейл, че профилът Ви е създаден. В този мейл ще има линк за въвеждане на парола. Кликнете върху него и създайте своята парола.

Потребителското Ви име се генерира автоматично. В профила си можете да влезете чрез имейл или потребителско име и парола. 

При поръчка на продукт можете и да изберете опцията Искам да получавам мейли с отстъпки и информация за продукти.

Благодарим за търпението и интереса.

За да пазарурате, не е нужна предварителна регистрация. Ако желаете да се регистрирате, при покупка можете да създадете нова регистрация, ако кликнете, че желаете.

При следваща поръчка от сайта кликнете на квадратчето Регистрация на профил в сайта? и въведете данните си във всички задължителни полета. Ще получите имейл, че профилът Ви е създаден. В този мейл ще има линк за въвеждане на парола. Кликнете върху него и създайте своята парола.

Потребителското Ви име се генерира автоматично. В профила си можете да влезете чрез имейл или потребителско име и парола. 

При поръчка на продукт можете и да изберете опцията Искам да получавам мейли с отстъпки и информация за продукти.

Ако имате профил, създаден в стария ни сайт, т.е. в сайта отпреди да обновим платформата си през септември 2022, моля, направете нова регистрация, въвеждайки старите си данни. Прощавайте при евентуално създадено неудобство. Благодарим за търпението и интереса. 

При индивудуална оферта можем да Ви направим отстъпка на всякакви продукти. 

Ако един продукт е вече намален и Ви предлагаме допълнителна обща отстъпка, то ще го получите с намалението, което има по-голяма стойност. Например, ако имате 5% отстъпка и една от покупките Ви е на разпродажба -30%, то конкретния артикул ще получите с цена -30%, а останалите с -5%.

Ако в последния момент няма да успеете да бъдете на адреса за доставка и още не сте получили SMS от куриера, то се свържете с нас, за да ни информирате за новия адрес.

Статусът на поръчката може да следите в Моят профил в секция Поръчки.

След приемането на поръчката ще получите мейл или обаждане от нас за потвърждаване на покупката, т.е. независимо дали следите този статус, ще бъдете в течение кога и как ще се обработи пратката. 

Ако сте въвели некоректен адрес за доставка, моля да се свържете с нас по телефона или ни пишете във формата за контакт.

Ако куриерът все още не е взел пратката от нас, то няма да има забавяне при получаването ѝ.

Предлагаме улеснена процедура по връщане и замяна на продуктите ни на място в изложбената зала.

Имайте предвид, че ако продуктът, който искате да замените, е специално персонализиран за Вас, то не може да организираме връщане.

При връщане продуктът трябва да е в състоянието на началната доставка. Всякакъв вид повреда/ щета не позволява връщане. 

Ако имате конкретни въпроси, не се притеснявайте да ни се обадите или оставите телефона си и ние ще се свържем с Вас.

Книжарницата не предоставя възможност за подобна услуга, освен в някои редки случаи.

Продажба на консигнация се предлага само на редовни клиенти, представители на утвърдени, реномирани,  държавни институции, като се подписва договор и се изплаща аванс.

Всички поръчки биват внимателно опаковани в картонени кутии или пликове.

В зависимост от броя и обема на продуктите, те ще бъдат доставени в една или повече кутии/пликове, които гарантират сигурност при транспортирането.

Имате нужда от помощ?

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни електронно съобщение до order@languageuser-bg.com или до languageuserbg@gmail.com или ни пишете чрез формата за контакт по-долу:

АДРЕС

Бул. „Александър Малинов“ 57, 1712 ж.к. Младост 3, град София

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

Лесна и бърза заявка

с доставка до 2 дни на налични продукти

Гарантирано качество

на всички предлагани материали

100% сигурно плащане

с наложен платеж при доставка или в брой на място