Количка

Свържи се с нас: 0882 517 000
languageuserbg@gmail.com

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Прегледайте

Имате нужда от съдействие?

Свържете се с нас: 0882 517 000

Социални мрежи

За Language User

LANGUAGE USER BG е български представител на италианското издателство ELI PUBLISHING и на полското издателство CREATIVO.  

LANGUAGE USER BG има дългогодишен професионален опит. Служителите ни се стремят към максимално високо качество на обслужване и ясни, топли, приветливи взаимоотношения – както колегиални, така и с клиентите. Продуктите, които предлагаме, преди всичко вдъхновяват нас самите и допринасят за една по-мащабна, доброволческа цел – подобряването на качеството на българското образование, утвърждаването на интернационалните връзки, осъзнаването, разбирането и благосклонното възприемане на междукултурните различия.

Продуктите тук са не само езиково образователни. Те се стремят да разгърнат нови светове пред читателите, изследователите, търсещите информация, жадните за любопитни нови познания. Биват толкова строго теоретични, колкото и развлекателни. Съобразяват се с търсенията на модерния човек, но и подкрепят както иновативните педагогически методики, така и традиционните, което ги прави напълно съвместими с всякакъв тип изисквания в рамките на учебната среда.

Сайтът е и за преподаватели, и за всички, които желаят да усъвършенстват изучавания чужд език: английски, немски, френски, италиански, испански, латински, руски. Предлага изобилие от материали за всякакви възрасти. Разнообразието от материали включва всички езикови нива, съобразени с Европейската Езикова Рамка.

Предлагат се арт материали, дизайнерски книги, текстови адаптации за всякакви възрасти, мултимедийни материали, игри – с карти и настолни, учебни системи, учебници за специализирани сфери, речничи, граматики, тестове, помагала за развлечение или за подготовка за изпити, кръстословици, игрословици, постери, списания и други.

LANGUAGE USER BG предлагаме и:

  • консултации, свързани с използването на учебните материали в часовете по чужд език,
  • практически семинари за учители,
  • посещения в училищата, езиковите центрове с цел представяне на материалите,
  • безплатни каталози и мостри,
  • отстъпки при групови абонаменти за учебните списания,
  • отстъпки и бонуси за постоянни клиенти.

Книжарницата ни НЕ предлага канцеларски материали.

Вижте къде се намираме. Свържете се с нас и ние ще се отзовем на всички Ваши нужди, свързани с чуждоезиковото обучение.

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв.

Лесна и бърза заявка

с доставка до 2 дни на налични продукти

Гарантирано качество

на всички предлагани материали

100% сигурно плащане

с наложен платеж при доставка или в брой на място